0
Fudbal

UROS RACIC, MILOS VELJKOVIC, fudbaleri Srbije, na PRESS konferenciji u SC FSS Stara Pazova, 06.10.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija

NAJAVLJUJU TOTALNU OFANZIVU: ‘Orlovi’ naoštreni za Luksemburg, ukoliko žele pobedu ovo moraju da urade! (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.21 u 14:20

Reprezentacije Srbije sutra odlazi u Luksemburg gde je 9. oktobra očekuje kvalifikacioni duel sa domaćinom.

Dan pre polaska na online konferenciji za medije bili su Miloš Veljković i Uroš Račić. Njih dvojica ističu da je ekipa spremna za predstojeće izazove, i da se za sve pitaju isključivo ‘orlovi’. Ukoliko želimo da u novembru igramo finale kvalifikacija sa Portugalom, u naredne dve utakmice moramo osvojiti šest bodova.

UROS RACIC, MILOS VELJKOVIC, fudbaleri Srbije, na PRESS konferenciji u SC FSS
Stara Pazova, 06.10.2021.
foto: Nebojsa Parausic
Fudbal, Srbija

Vezista Uroš Račić smatra da Srbija ima kvalitet.

– Imamo svi zajedniči cilj, naravno da treba da dobijemo ove prve dve utakmcie da bismo tamo pričali o Portugalu. Mislim da smo pokazali da smo kvalitetni i da smo pokazali da možemo protiv svake ekipe na svetu kao i protiv Portugal – kaže Uroš Račić.

Njemu nije bitno da li je na klupi ili u startnih 11.

Srećan sam što sam u timu, nebitno da li sam na terenu ili na klupi. Sa klupe se mnogo toga nauči, posebno kada gledam igrače na mojoj poziciji, učestvujem u utakmici i kad sam na klupi. Svako od nas treba da da sto odsto da bismo se dokazali. Mi smo ovde jedan tim i jedna familija, imamo isti cilj a to je plasman na Svetsko prvenstvo. Svako od nas poseduje kvalitet da pomogne ekipi. Ne treba mnogo da komentarišemo protivničke ekipe, kako god da igraju, sve zavisi od nas, bilo Luksemburg ili neko drugi. Treba da radimo ono što se dogovorimo.

UROS RACIC, MILOS VELJKOVIC, fudbaleri Srbije, na PRESS konferenciji u SC FSS
Stara Pazova, 06.10.2021.
foto: Nebojsa Parausic
Fudbal, Srbija

Defanzivac Miloš Veljković je siguran da Srbija može do pobede ukoliko bude igrala kao protiv Republike Irske.

– Ukoliko odigramo kao protiv Republike Irske možemo da se nadamo pobedi. Za nas uopštenije važno ime protivnika, jer mi uvek idemo na pobedu, a da bismo to učinili moramo da budemo maksimalno koncentrisani sve vreme trajanja susreta – poručuje štoper Verdera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter