Milica Dabovic Ana Dabovic Reprezentacija, Srbija Kosarka Zene prijateljska Mozambik 22.9.2014 (photo: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)
in ,

MILICA DABOVIĆ OTKRILA SIMPATIJU IZ MLAĐIH DANA: U pitanju je Partizanova legenda – uputila je izvinjenje njegovoj supruzi!

Žao joj je što je ostalo na tome.

Nekadašnja srpska reprezentativka Milica Dabović, sinoć je gostovala u emisiji „Amig show“ na Pink televiziji. Ona je u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem otkrila da je u mladosti bila zaljubljena u doskorašnjeg kapitena Partizana Novicu Veličkovića, ali i da je i dan danas luda za njim.

Au, bila sam luda za njim. A i dan danas sam, izvinjavam se ženi. I partizanovac, i kolega, super momak. Baš sam se zeznula, što nisam što je ostalo na tome, istakla je Milica.

Milica Dabovic Reprezentacija, Srbija Kosarka Zene prijateljska Mozambik 22.9.2014 (photo: Pedja Milosavljevic / thepedja@gmail.com / +381641260959)

Dabovićeva je proteklih dana ponovo ušla u centar pažnje kada je na svom Tviter profilu prozvala Marinu Maljković, koja je odlučila da preuzme Francusku.

loading...

Mene ste odmah nazvali rasistom, a selektorku što se prodala brže-bolje kada su Bruks i Petrović (Sonja Vasić) otišle – niste nazvali izdajicom? Za to imate opravdanje!? Živela Srbija i svi dobri ljudi! Kaže mora sve da bude dobro i za Srbiju i za Francusku, a šta je tu dobro ako svoj tim i devojke ostaviš na cedilu? Ajde recite vi meni? Da l’ je to jer je svesna kakva je Srbija sada ili što je Francuska sada ubedljivo najjača reprezentacija! Samo razmišljam da me čujete, napisala je Milica Dabović 2. oktobra.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PORTAL REPUBLIKA UPUTIO IZVINJENJE LANETU JOVANOVIĆU: Potvrđeno je da se radi o grešci!

OGROMAN PROBLEM ZA BOSNU I HERCEGOVINU: Šestorici fudbalera nisu izdali vize, ne putuju u Kazahstan!