0
Evrokupovi

Fudbal UEFA EURO U-21Czech Republic Srbija v Nemacka Goalkeeper Marc-Andre ter Stegen Prague, 17.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LOŠ PERIOD ZA EKIPU SA STADIONA ‘KAMP NOU’: Nemac veruje u bolje rezultate nakon reprezentativne pauze!

Objavljeno: 06.10.21 u 17:15

Barselona ne igra na prepoznatljivom nivou!

Izabranici Ronalda Kumana ne blistaju od starta sezone. Barselona je razočarala svoje navijače, ali i veliki broj ljubitelja fudbala, neočekivano lošim partijama. Katalonci zauzimaju tek 9. poziciju u LaLigi. Nakon sedam odigranih utakmica, popularna ‘Barsa‘ je osvojila samo 12 poena.

Lošu formu potvrđuje podatak da Barselona igra loše i na evropskoj sceni. U grupi E se osim Barselone, takmiče i Bajern Minhen, Benfika i Dinamo Kijev. Španski predstavnik se nalazi na začelju tabele i nakon dva odigrana kola nema osvojen bod.

Čuvar mreže ekipe Barselone, Mark-Andre Ter Štegen, ipak veruje da će nakon reprezentativne pauze ‘doći bolji dani’ za njegov tim. Nemački golman se oglasio preko društvenih mreža.

-Težak početak sezone, ali sad imamo vremena da analiziramo situaciju. Sa reprezentativne pauze moramo da se vratimo jači, sa snažnim umom i oštrim mentalitetom – napisao je čuvar mreže nacionalnog tima Nemačke na svom Tviter profilu.

Nema sumnje da je odlazak legendarnog Lionela Mesija  u redove Pari Sen Žermena značajno oslabio tim Ronalda Kumana, ali u Barseloni su očekivanja uvek velika.

Kuman i stručni štab imaju priliku da iskoriste dve nedelje pauze i zajedničkim snagama pokušaju da pronađu rešenje. Barselonu nakon pauze očekuju tri duela na domaćem terenu. Već 17. oktobra im u goste stiže Valensija, a tri dana kasnije ih očekuje duel sa Dinamom iz Kijeva u okviru grupne faze Lige šampiona. 24. oktobar je termin rezervisan za veliki derbi, čuveni El Klasiko sa Realom iz Madrida.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter