0
AdmiralBet ABA Liga

Mathias Lessort ABA liga Crvena Zvezda - Partizan 29.1.2018. Januar 29. 2018. (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

LESOR OTKRIO ZAŠTO NIJE DOŠAO U PARTIZAN KOD ŽELJKA: Poslali su mi ponudu i objasnili ambicije!

Objavljeno: 06.10.21 u 20:18

Sutra nastupa protiv bivšeg kluba.

Matijas Lesor se ovog leta pominjao kao potencijalno pojačanje i Zvezde i Partizana, ipak, na kraju je završio u Makabiju iz Tel Aviva. U razgovoru za MozzartSport, nekadašnji centar crveno-belih, otkrio je da je postojao kontakt i sa jednom i sa drugom stranom, kao i da je Partizan poslao konkretnu ponudu.

Bio sam u kontaktu sa Crvenom zvezdom, razgovarali smo. Postojala je obostrana želja. Ali, nije se ostvarilo. Partizan je poslao konkretnu ponudu, rekao koje su mu ambicije. Ipak, kod mene je postojala želja da igram Evroligu, a i već sam igrao za Zvezdu, rekao je Lesor oduševivši Delije.

Kosarka Euroleague season 2017-2018
Crvena Zvezda v Olympiacos Athens
Mathias Lessort (C) Janis Strelnieks (L) and Vangelis
Mantzaris (R)
Beograd, 26.01.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Potom se Francuz prisetio i jednog od najtežih trenutaka u karijeri, promašenog zicera protiv Budućnosti u finalu ABA lige. Matijas je istakao da je tada bio mlad i neiskusan, a poželeo je i da vrati vreme, što nažalost nije moguće.

Dugo sam posle razmišljao o tim trenucima, da ne kažemo da me je proganjalo. Znamo koliko smo vredno radili te sezone. Iako smo bili mlad tim, imali naravno uspone i padove tokom sezone što je bilo i očekivano, izborili smo se za šansu da opet obezbedimo mesto u Evroligi i da se borimo za titulu. Uh, taj šut… Bio sam mlad, neiskusan… Eh, kad bi moglo vreme da se vrati. Ali, ne može, zaključio je Lesor.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter