0
AdmiralBet ABA Liga

Saso Filipovski promocija Partizan Belgrade, Serbia Novembar 6. Beograd, Srbija 6.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

KADA JE PARTIZAN U DOBROM STANJU, ONDA GA VODE STRUČNJACI KAO ŽELJKO: Bivši trener crno-belih otvorio dušu, mnogo je naučio u Beogradu!

Objavljeno: 06.10.21 u 21:22

Za njega ne postoje porazi u životu.

Nekadašnji trener Partizana Sašo Filipovski se prihvatio angažmana u najtrofejnijem srpskom klubu, kako on kaže, u pogrešno vreme. Crno-bele je vodio od marta do novembra 2020. godine i pošto nije ispunio očekivanja, napustio je klupu Partizana. On je u razgovoru za Sportklub otkrio da mu nije žao zbog odluke da dođe u Partizan, jer je znao u šta se upušta.

Nije mi žao što sam bio u Partizanu, znao sam u šta se upuštam. Kada je Partizan u dobrom stanju, onda ga vode treneri kao što je Željko Obradović. Ali… Bilo je mnogo trenera koji nisu želeli da preuzmu Partizan kada sam ja došao. Neki su me i savetovali da ne preuzimam tu ulogu. Nisam želeo da odbijem, hteo sam da osetim kako je raditi u tom klubu. Ne postoje porazi u životu, za mene postoje samo pobede, a u Partizanu sam mnogo naučio, počeo je Filipovski.

Saso Filipovski ABA Liga, Partizan – Cibona 6.3.2021. Mart 6. 2021. foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Potom je zaključio da to nije bio pravi Partizan, jer zbog korone nije imao podršku publike. Slovenački trener zaključio je da su sada postavljene prave osnove, kao i da će Željko Obradović učiniti sve što treba.

Nije to bio pravi Partizan – kovid je učinio svoje. Igrali smo bez publike, sada je slika potpuno drugačija. Tim je bio u velikim problemima, ali smo na početku igrali dobro i probili se među 16 najboljih timova u Evrokupu. To je bio naš maksimum i problemi su ubrzo izašli na videlo, a imali smo mnogo unutrašnjih problema. Ja sam tamo samo gasio vatru. Sada su postavljene prave osnove. Imaju jednog od najboljih trenera u Evropi i on će postaviti crno-bele na nove temelje, zaključio je Filipovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter