0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: ‘Situacija je vrlo slična kao pred meč protiv Budućnosti! Male su šanse da nam Holins pomogne sutra’

Objavljeno: 06.10.21 u 18:30

Zvezda nastavlja borbu sa velikim kadrovskim problemima!

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak nastavljaju takmičenje u Evroligi. Crveno-beli putuju u Tel Aviv, gde ih očekuje duel sa domaćim Makabijem. Utakmica u Izraelu je na programu od 20:05h. Ekipa sa Malog Kalemegdana je u 1. kolu poražena od Fenerbahčea. Duel u Istanbulu je završen rezultatom 61:57.

Šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Radonjić, nastavlja borbu sa velikim kadrovskim problemima. Majk Cirbes, Branko Lazić i Eron Vajt će sigurno propustiti duel u Tel Avivu, a male su šanse da će zaigrati i Ostin Holins.

Dejan Radonjić se oglasio pred novi izazov u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju na našem kontinentu.

-Situacija je vrlo slična kao pred meč protiv Budućnosti. Holins će ići sa nama, ali mislim da su male šanse da može da nam pomogne sutra. Imamo još 24 sata do meča, pa da vidimo kako će da se razvija situacija. Ovo kako danas izgleda šanse su male. Ostalo je sve isto kao pred meč sa ekipom Budućnosti – istakao je iskusni stručnjak.

U toku utakmice 2. kola ABA lige protiv Budućnosti,  nezgodno je pao Stefan Lazarević.

-On je nezgodno pao, ugruvao se malo i ništa ozbiljnije od toga. Imali smo dosta tih čudnih situacija gde smo izlazili sa ozbiljnim posledicama, ovoga puta se to nije desilo – dodao je Radonjić.

Radonjić je istakao da se samo jedan igrač nije vakcinisao, ali da će to uraditi već u petak. Crveno-beli su i prethodne sezone imali probleme sa COVID-19 virusom, jer su mnogi košarkaši bili zaraženi. Nedavno je i Majk Cirbes dobio pozitivan test.

-Mislim da je vakcina neophodna. I ne samo sportisti, nego treba svi da se vakcinišemo. Ja u petak idem da primim treću vakcinu. Imamo još jednog igrača koji će u petak biti vakcinisan, svi ostali su vakcinisani – zaključio je šef stručnog štaba ekipe sa Malog Kalemegdana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter