0
Fudbal

Seydouba Soumah reacts Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija) Novi Sad, 12.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SUMA POTPISAO ZA NOVI KLUB: Zarađivaće 1.000.000 evra godišnje!

Objavljeno: 05.10.21 u 22:26

Sejduba Suma pronašao novi angažman.

Bivši fudbaler Partizana Sejduba Suma potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom Kuvajt SC koji važi za najbolji i najbogatiji klub u toj državi. On će zaraditi 1.000.000 evra, a moguće je da cifra naraste ukoliko omaleni vezista ispuni bonuse za osvajanje prvenstva ili Kupa.

Gvinejac u ugovoru ima klauzulu za produžetak saradnje na još jednu godinu ukoliko obe strane budu zadovoljne saradnjom. Kuvajt SC ima veoma visoke ambicije, a prošlogodišnji plasman je bio razočaravajuć za bogate vlasnike pošto je njihov tim završio na trećoj poziciji.

Oni su ovog leta angažovali Džona Obija Mikela i Dijumersija Embokanija i time pokazali da ciljaju na prvo mesto, a sada je i Suma tu kako bi upotpunio novi napadački arsenal tima iz Kuvajta.

Suma je imao i jednu ponudu iz Dubaija, ali nije uspeo da nađe zajednički jezik sa rukovodiocima tog kluba, te je prihvatio veoma unosnu ponudu ekipe Kuvajt SC.

Gvinejac je napustio Partizan nakon neslaganja sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, a nezadovoljstvo je eskaliralo javnim obraćanjem i napadima usmerenih ka treneru crno belih, nakon čega su iz uprave dogovorili sporazumni raskid ugovora sa igračem.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter