0
Fudbal

Fudbal, Prijateljski mec.Srbija Vs. Bugarska, Oprostaj Save Milosevica.Gojko Kacar.Beograd, 19.11.2008..foto: Srdjan Stevanovic ©

SRBIJA IH DEMOLIRALA U BEOGRADU SA 8:0: Zbog poraza selektor završio u policiji!

Objavljeno: 05.10.21 u 20:25

Peter Varhidi, bio je svojevremeno izložen raznim neprijatnostima, dok je kao selektor predvodio mladu fudbalsku reprezentaciju Mađarske.

Ta selekcija je u kvalifikacijama za U21 EURO 2009. godine izgubila od Srbije u Beogradu rezultatom 8:0.

Mađari su naš tim pobedili na svom terenu, ali su u pretposlednjem kolu, kada su izgubili svaku šansu za plasman na završni turnir, delovali jako loše.

Varhidi je zbog ovog debakla završio čak u policiji.

„Taj meč me je koštao karijere. Bio sam u policiji, ispitivali su me. Rekao sam im sve o čemu sam imao informacije. Na kraju ispitivanja pitao sam policajca šta znaju. Izvadio je veliku fasciklu u kojoj je bilo toliko materijala. Policija je sve znala, ja ništa. Smešna stvar u celoj stvari je da ni na ovom meču nije trebalo da sedim na klupi jer nisam bio selektor tog tima. Mislim da je to bila unapred planirana stvar koju su hteli da urade“, rekao je Varhidi za mađarski „Nemzeti sport“ i dodao:

„Bilo je onih koji su se od tada izvinili. Bilo je nekih koji su me videli i okrenuli glavu na drugu stranu. Da ne bi morali da me pogledaju u oči.“

Inače, golove na tom meču postigli su Gojko Kačar, čak pet, dva je dao Miralem Sulejmani, dok se u strelce upisao i Nemanja Pejčinović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter