0
Fudbal

Kylian Mbappe UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

SEVA NA RELACIJI PSŽ – REAL MADRID: Perez izjavom razljutio Parižane!

Objavljeno: 05.10.21 u 22:05

Ponovo se digla prašina oko Kilijana Mbapea

Predsednik Real Madrida, Fiorentino Perez nedavno je izjavio da će Real dovesti Mbapea već u januaru. To izjava je samo razljutilo ljude iz PSŽ-a koji su od ranije u neprijatljskim odnosima sa Madriđanima.

PSŽ je ovu izjavio protumačio kao nesportsku, kao i da je prevazišlo granicu između međusobnog poštovanja dva kluba.

Zbog svega što se dešava oko Kilijana se javnosti preko “L’ekipa” oglasio sportski direktor PSŽ-a, Leonardo Araužo.

– Hajde da završimo sa ovim. Poslednji istup u javnosti ljudi iz Reala pokazuje manjak poštovanja i prema Pari Sen Žermenu i prema Mbapeu. To više ne možemo da tolerišemo. Kilijan je naš igrač i klub potpuno razume da će naš odnos potrajati – krenuo je bivši brazilski fudbaler pa dodao:

 Cela situacija traje već dve godine. Prelazni rok je završen, moraju Madriđani da prestanu, ne smeju više da se ponašaju na ovakav način – dodao je Leonardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter