0
Fudbal

Dusan Vlahovic Reprezentacija A tim FSS Fudbalski Savez Srbije,trening 4.10.2021. Liga Konferencija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PONOVO AKTUELAN SNIMAK VREĐANJA VLAHOVIĆA: Navijači Atalante ga nazivali pogrdim imenom! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.21 u 17:33

Tek što je snimak zaboravljen, ekspresno se vraća u žižu javnosti.

Pre tačno mesec dana prilikom gostovanja Fiorentine ekipi Atalante, a navijači ekipe iz Bergama su napadača „Viole“ nazivali ciganom. Sa tribina se moglo čuti skandiranje „Sei uno zingaro“, što u prevodu znači „ti si ciganin“.

 

Predsednik kluba iz Firence oštro je osudio ovakav potez navijača Atalante.

„Nije mi se svidelo to što su uradili. Pre dve godine su rasistički vređali Dalberta, a ove godine su Dušana Vlahovića prozvali „ciganinom“ dok je davao intervju“, a zatim je Roko Komiso prokomentarisao to što su već jednom vređali jednog od njegovih igrača:“Nije mi se svidelo ono što su uradili. Pre dve godine su rasistički vređali Dalberta (iz Brazila), a ove godine su Dušana Vlahovića nazivali „ciganinom“ dok je davao intervju.“

Reprezentativac Srbije se nekoliko puta okrenuo prema tribini na kojoj su se nalazili navijači Atalante, ali nije želeo da im uzvraća. Ono što je najgore u celoj priči, je da čelnici Serije A nisu preduzeli ništa povodom ovog vređanja Vlahovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter