0
Košarka

FOTO: KSS

ODRŽAN SASTANAK U ‘KUĆI KOŠARKE’: Pešić i Tarlać ugostili direktore i trenere srpskih predstavnika u ABA ligi!

Objavljeno: 05.10.21 u 15:51

Orlove uskoro očekuju novi izazovi!

-Selektor nacionalnog tima Srbije Svetislav Pešić i direktor reprezentacije Dragan Tarlać sastali su se danas u ‘Kući košarke‘ sa direktorima i trenerima naših klubova učesnika ABA AdmiralBet lige.

Sastanku su prisustvovali predsednik KSS Predrag Danilović, generalni sekretar KSS Zlatko Bolić, potpredsednik KSS za mušku košarku Nenad Krstić, Željko Obradović i Zoran Savić ispred Partizana NIS, Dejan Radonjić i Filip Sunturlić ispred Crvene zvezde mts, Vlada Jovanović i Goran Ćakić iz Mega Basketa, Nenad Stefanović i Vladan Mitrović iz FMP i Marko Marinović i Predrag Pantović ispred čačanskog Borca.

Tema je bila predstavljanje selektora Pešića i direktora reprezentacije Tarlaća i upoznavanje sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima i aktivnostima reprezentacije Srbije.

U izuzetno konstruktivnom razgovoru, selektor je izneo planove i zatražio podršku klubova pred naredne reprezentativne akcije. Prvi izazovi nas čekaju već u novembarskom prozoru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023, pošto naš nacionalni tim 25. novembra dočekuje Letoniju, a tri dana kasnije gostuje u Belgiji – navodi se na sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter