0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA LEague/Dragana Stjepanovic

JEZIVE SCENE U PIONIRU: Navijači zanemeli nakon pada košarkaša Zvezde, Radonjić zabrinut! (VIDEO)

Objavljeno: 05.10.21 u 08:54

Još jedan u nizu pehova igrača Zvezde…

Stefan Lazarević se ovog leta vratio na Mali Kalemegdan iz FMP-a i već na prvim mečevima pokazao je da će biti od koristi Dejanu Radonjiću, pre svega sjajnom energijom i igrom u odbrani. Ipak, nekadašnji kapiten juniora crvneno-belih doživeo je veliki peh u pobedi srpskog tima protiv Budućnosti.

U samom finišu utakmice Lazarević je u skoku pod košem imao duel sa Džastinom Kobsom, posle kog je nezgodno pao na parket. Uz pomoć lekarskog tima on je napustio parket, ali scene iz ‘Pionira’ potvrđuju da pad nimalo nije bio naivan.

Trener Dejan Radonjić nije želeo da spekuliše posle utakmice oko težine povrede igrača.

– Nerealno je da se da tačna informacija, nezahvalno je da procenjujem. Doktori su uvek oprezniji, pretpostavljam da nije ništa strašno, ali nama je svaki izostanak bar po tri dana pauze. Videćemo. Verovatno ćemo kasnije večeras imati informaciju, izjavio je Radonjić.

O stanju Lazarević, posle utakmice se raspitivao i trener Budućnosti Aleksadnar Džikić. Podsetimo,Radonjić od pre ne može da računa na Vajta, Lazića i Cirbesa, kojima se priključio i Holins.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter