0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ITALIJANI BRUJE: Juventus kreće u totalnu ofanzivu po Vlahovića, ‘stara dama’ ima dve opcije da ga dovede uskoro!

Objavljeno: 05.10.21 u 09:58

Srpski napadač je na ceni…

Fudbaler Fiorentine Dušan Vlahović je sjajnim igrama skrenuo pažnju na sebe, a među onima koji bi ga rado u svojim redovima videli je i jedan od najvećih italijanskih klubova Juventus. Stara da ma je ozbiljno rešena da ga angažuje tokom naredne godine i ima dva plana.

Mediji na Apeninima pišu o tome da je Juventus rešen da krene u ofanzivu, a prva opcija, je da se obavi transfer, sličan Kijezinom. To bi bila dvogodišnja pozajmica uz obavezan otkup ugovora od Fiorentine, čime bi Juventus odložio plaćanje ‘ljubičastima’.

Druga opcija je da deo novca za transfer, Juventus obezbedi tako što bi u vidu trampe jedan od igrača crno-belih prešao u Firencu, dok bi ostatak sume bio isplaćen. Obe varijante ovog posla italijanski mediji poput ‘Tutosporta’ i ‘Kalčomerkata’ procenjuju da će biti vredni najmanje 60 miliona evra.

Podsetimo, Vlahović ugovor sa Fiorentinom ima ugovor do leta 2023. godine i još uvek nije stavio potpis na novi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter