0
Evrokupovi

(190910) -- TALLINN, Sept. 10, 2019 (Xinhua) -- Memphis Depay (L) of the Netherlands shoots during the UEFA Euro 2020 Qualifying Round Group C match between Estonia and the Netherlands in Tallinn, Estonia, Sept. 9, 2019. (Xinhua/Sergei Stepanov)

HOLANĐANIN NE ŽALI ZBOG DOLASKA NA ‘KAMP NOU’: ‘Kako možete da me pitate to? Svi paniče, ali ja ne brinem’

Objavljeno: 05.10.21 u 14:51

Ofanzivac je u Barselonu stigao kao slobodan igrač.

Dugo se uprava Barselone borila da u svoje redove dovede Memfisa Depaja. Reprezentativac Holandije je godinama blistao u dresu Liona, a na ‘Kamp Nou‘ je stigao kao veliko pojačanje.

Ekipa koju sa klupe predvodi iskusni Ronald Kuman, pruža znatno lošije partije u odnosu na prethodne sezone. Katalonci su do sada odigrali sedam  mečeva u LaLigi i nalaze se tek na 9. poziciji na tabeli, sa 12 osvojenih bodova.  Situacija nije bolja ni u Ligi šampiona. Barselona je u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Evropi odigrala dve utakmice i ubedljivo je poražena u oba navrata. Bajern Minhen i Benfika su bili na visini zadatka!

Povodom aktuelne situacije, novinari su odlučili da pitaju Depaja da li se kaje zbog dolaska u Barselonu.

-Kako možete da me pitate to? Govorimo o Barseloni. Svi znaju koliko je ovo veliki klub i šta znači igrati za ovakav tim. Nikada neću žaliti jer sam došao na ‘Kamp Nou‘. Svima je jasno da je trenutna situacija teška. Svi paniče, jer nisu navikli da vide ovakvu Barselonu. Ali ja se ne brinem, sigran sam da će se stvari promeniti – istakao je reprezentativac Holandije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter