1
Domaći fudbal

Filippo Falco Ludogotec - Crvena Zvezda UEFA Europa League 30.9.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

FALKO SPAKOVAO KOFERE: Napadač crveno-belih otputovao iz Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 05.10.21 u 18:58

Filipo Falko koristi slobodno vreme na najbolji mogući način.

Napadač Crvene zvezde ne nalazi se u prvom planu Dejana Stankovića u tekućoj i samim tim dobija malo prilika da pokaže svoj pun potencijal. Ipak, na poslednjem meču, protiv Metalca(3:1), postigao je jedan gol i učestvovao je u akciji koja je prethodila drugom golu crveno-belih.

Italijan iz redova Crvene zvezde nije se našao na spisku reprezentacije za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo te je tako odlučio da otputuje u Barselonu na odmor.

 

FOTO: Instagram/ Screenshot

Po povratku u klub, očekuju ga dueli protiv Kolubare u Superligi Srbije, a zatim putuje zajedno sa ekipm Crvene zvezde u Dansku, gde će gostovati Midtjilendu u okviru trećeg kola Lige Evrope. 

0
0

1 Komentara

  1. Treba citaoc da shvati ode Falko u Barseloni iz Zvezde a kad procitas otisao covjek da odmori ako mislite da ce uvijek uspjeti da ovako napisete pa ce uvijek biti procitano prije ce biti da nece uopste citati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter