0
Evropske lige

Fudbalska utakmica Super lige Srbije u fudbalu izmedju FK Proleter i FK Partizan Zoran Mirkovic trener fudbalera Partizana Stadion Karadjordje Novi Sad 15.09.2018

BIVŠI TRENER PARTIZANA BLIZU NOVOG POSLA: Zoran Mirković prvi kandidat za šefa struke tima iz regiona!

Objavljeno: 05.10.21 u 10:38

Navodno, već postoje kontakti…

Zoran Mirković, srpski trener, posle dvegodine bez posla, mogao bi da pronađe novi angažman. Interesovanje da ga angažuje pokazao je jedan od najboljih slovenačkih klubova Maribor.

Sportski direktor Maribora Marko Šuler je navodno već uspostavio kontakt sa nekadašnjim trenerom Partizana, piše ‘Ekipa 24’. Ljubičasti nemaju trenera od 20. septembra, kada je klub napustio Simon Rožman, dok je u v.d. funkciji Radovan Karanović. Navodno, kontakt između dve strane upostavio je Zlatko Zahović, čovek koji je ‘iz senke’ uz Maribor i koji sa druge strane dobro poznaje Mirkovića.

Podsetimo, 50-godišnji trener je poslednji angažman imao u Partizanu u sezoni 2018/19, a pre toga je radio kao asistent Ljubiši Tumbakoviću u selekciji Crne Gore, te samostalno vodio beogradski Sinđelić. Pored Mirkovića, kao o kandidatima se priča i o Hrvatima Krunoslavu Jurčiću, Zvonimiru Soldu, Damiru Buriću i Mariju Cvitanoviću, te Draganu Joviću iz BiH.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter