0
Košarka

James Fildeine Alen Omic i Taylor Rochestie Partizan - Crvena Zvezda KLS Kosarkaska liga Srbije polufinale 30.5.1018. Maj 30. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BIVŠI PLEJMEJKER CRVENE ZVEZDE IMA NOVI KLUB: Amerikanac se vraća na mesto uspeha!

Objavljeno: 05.10.21 u 15:17

Iskusni košarkaš je u dva navrata nastupao za crveno-bele iz Beograda!

Tejlor Ročesti je ponovo zadužio opremu Le Mana! Iskusni košarkaš iz Sjedinjenih Američkih Država je za tim iz Francuske nastupao u sezoni 2011/12. Plejmejker je tada prosečno beležio 16 poena po utakmici i bio je lider ekipe na terenu.

Pored odlične tehnike i osećaja za pravovrmenu asistenciju, nekada najbolji strelac Evrolige je prepoznatljiv po vrhunskim poenterskim mogućnostima.

Tejlor je prethodne sezone nastupao za Crvenu zvezdu. Bio je to drugi mandat u prestonici Srbije za plejmejkera. Amerikanac je tokom karijere promenio veliki broj klubova.

U Evropi se prvi put oprobao 2009. godine u dresu Getingena. Kasnije je nastupao za Galatasaraj, Albu, Le Man, Baskoniju, Bjelu, Montepaski, Nižnji, Makabi, Lokomotivu, Crvenu zvezdu, Tjencin, Anhui, Olimpijakos i Hapoel Haifu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter