Novak Djokovic Alexander Zverev Adria Tour tennis tournament in Belgrade, Serbia 14 Jun 2020. 14.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
in , , ,

ZVEREV U OGROMNOM PROBLEMU: Nemac ponovo u centru pažnje, pokrenuta je istraga protiv njega!

Nemački teniser Aleksandar Zverev ponovo je glavna tema u medijima.

Ovog puta se ne govori o njemu zbog uspeha u tenisu, već zbog onih stvari koje se dešavaju van terena. Naime, njegova bivša devojka Olga Šaripova ga je optužila za fizičko i psihičko nasilje, a ATP je objavio da je organizacija uzela stvar u svoje ruke.

ATP osuđuje svaki oblik nasilja, i do najsitnijih detalja će istražiti ovaj slučaj. Ukoliko se ispostavi da je Zverev zaista kriv, nemačkom teniseru sledi ‘debelu’ kaznu.

– Optužbe protiv Aleksandra Zvereva su prilično ozbiljne i imamo odgovornost da ih detaljno istražimo. Nadamo se da ćemo saznati o svakoj od činjenica i odrediti odgovarajuće akcije. Razumemo da Zverev ceni našu istragu i priznao je da nikada ništa nije učinio. Razmotrićemo svaki pravni razvoj događaja – navodi se u saopštenju ATP.

Direktor ATP Masimo Kalveli je svestan da ova istraga neće biti lak proces.

– Кao organizacija prepoznajemo potrebu da učinimo više kako bismo osigurali da se svi koji se bave profesionalnim tenisom osećaju sigurno i zaštićeno. Preporuke izveštaja pomoći će nam da to rešimo na najbolji način. Posvećeni smo preduzimanju značajnih koraka napred i znamo da ovo neće biti lak proces koji će se rešiti preko noći – rekao je Kalveli.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

JUČERAŠNJI DEBAKL KAO ‘KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU’: Spartak smenio Vladimira Buača, evo ko će biti njegov naslednik na klupi Subotičana!

SOCCER ZLATNI SUPERKUP: Sve je spremno za spektakl – veliko finale sutra od 20 sati u SC Rakovica“