0
Fudbal

Ricardinho UEFA Euro 2016 Futsal Evropsko Prvenstvo, Srbija - Portugalija 6.2.1016. Februar 6. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VIŠE NEĆEMO UŽIVATI U NJEGOVOJ MAGIJI: Portugalci se popeli na krov sveta – Rikardinjo se oprostio u suzama! (FOTO)

Objavljeno: 04.10.21 u 10:35

Predvođeni fudbalskim mađioničarem, Portugalci su se popeli na ‘krov’ sveta.

U finalu Svetskog prvenstva u futsalu, aktuelni evropski prvak Portugal pobedio je Argentinu rezultatom 2:1. Vidno raspoložen bio je Pani Pereira, koji je ujedno i dvostruki strelac.

Fudbalski majstor Rikardinjo se oprostio od nacionalnog tima na najbolji mogući način. Portugalac ima 36 godina, iza sebe ima fantastičnu karijeru, bio je najbolji igrač i najbolji strelac SP i EP, osvojio je EURO 2018. tako da mu je ovo bila jedina titula koja mu nedostaje.

Portugalci su došli do vođstva u 15. minutu, kada je siguran bio Pereira. Pre toga, Boruto (Argentina) je dobio crveni karton zbog nesportskog poteza. On je pesnicom udario Rikardinja što je sudija odmah sankcionisao. Pereira je duplirao prednost u 28. minutu, a jedini gol za ‘gaučoše’ postigao je Kaludini samo minut kasnije.

Podsetimo, u osmini finala Portugal je eliminisao reprezentaciju Srbije nakon prdoužetaka rezultatom 4:3.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ricardinho10 (@ricardinho10oficial)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter