0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Kylian Mbappe (L) of Paris Saint-Germain in action against Filip Stojkovic (R) of Red Star Belgrade during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘UČINILI SU DA SE OSEĆAM KAO LOPOV’: Ovo se čekalo, Mbape konačno progovorio o napuštanju PSŽ-a – navijači će ostati šokirani kada ovo čuju!

Objavljeno: 04.10.21 u 15:55

Jedan od najboljih igrača PSŽ-a Kilijan Mbape govorio je o svom nezadovoljstvu u klubu.

Tokom letnjeg prelaznog roka, mnogo se spekulisalo oko sudbini frnacuskog asa. Pričalo se da bi Mbape mogao da pređe u redove Real Madrida, međutim do toga nije došlo.

U intervjuu za ‘RMC sport’ koji će u potpunosti biti objavljen u utorak, sjajni napadač je priznao da je želeo da napusti glavni grad Francuske tokom minulog transfer roka.

Tražio sam da odem jer nisam želeo da produžim ugovor i hteo sam da klub dobije novac na ime transfera kako bi mogao da dovede kvalitetnu zamenu. Klub mi je dao mnogo, uvek sam ovde bio srećan, tokom sve četiri godine koje sam proveo ovde. I još uvek sam. Rekao sam klubu dovoljno ranije kako bi mogao da reaguje na tržištu. Hteo sam da svi izađu jači iz ovoga, da pružimo ruku jedni drugima i poštovao sam to. Rekao sam: „Ako ne želite da odem, ja ću ostati“. Ne sviđa mi se što su rekli da sam tražio odlazak krajem avgusta, učinili su da se osećam kao lopov – poručio je Mbape.

Podsetimo, Mbapeu ugovor sa PSŽ-om ističe u junu naredne godine, a s obzirom da novi nije potpisao, on već ove zime može da dogovori saradnju sa drugim klubom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter