0
Košarka

(190904) -- FOSHAN, Sept. 4, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia shoots the ball during the group D match between Italy and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Foshan, south China's Guangdong Province, Sept. 4, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

‘ŠTA ĆEŠ TAMO?’: Navijači Denvera u panici, zbog jednog snimka veruju da bi Jokić mogao da napusti Nagetse! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.21 u 09:38

Srpski košarkaš ponovo je privukao veliku pažnju…

Nikola Jokić se nakon mini-odmor, koji je dobio od trenera Majkla Melouna jer je postao otac, vratio u ekipu. Denver očekuje meč predsezone sa Klipersima u Los Anđelesu, a uoči tog duela, košarkaši Nagetsa su otišli na utakmicu američkog fudbala i duel domaćih Remsa i Arizona Kardinalsa.

Uoči starta, Nikola Jokić je snimljen sa loptom u rukama na terenu, pa su mnogi korisnici društvenih mreža počeli da u šali komentarišu da se sprema za svoje ‘tačdaun’ pasove na terenu, kakve izvodi na parketu. Nekima se, ova poseta nije dopala, pa su se pitali zbog čega je podržao Remse, a ne Denver Bronkse, dok su pristalice timova iz Kalifornije zbog toga oduševljene.

– Ovo je znak, Jokić dolazi u Lejkerse, napisao je jedan od navijača ‘jezeraša’.

Ipak, Jokić nije doneo sreću Remsima pošto su Kardinalsi na kraju pobedili.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter