0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Screenshot

SAUTGEJTOV SPISAK ZA ANDORU I MAĐARSKU: Naknadno pozvao dvojicu igrača!

Objavljeno: 04.10.21 u 23:58

Selektor „Grodog albiona“ neće moći da računa na dva bitna igrača. 

Geret Sautgejt objavio je spisak igrača koji bi već u oktobarskom ciklusu kvalifikacija mogli da obezbede učešće na Svetskom prvenstvu 2022. godine. Ipak, engleski stručnjak neće moći da računa na kapitena Megvajera koji je doživeo povredu na meču protiv Aston Vile, i na TAA koji je već neko vreme van terena.

Selektor reprezentacije Engleske je na spisak dodao napadača Rome, Tamija Ejbrahama, koji se nalazi u odličnoj formi. Pored njega, Sautgejt je na spisak stavio i defanzivca Ben Čilvela iako se nije baš naigrao poslednjih nekoliko utakmica.

Golmani: Sem Džonston, Džordan Pikford, Aron Ramsdejl.

Odbrana: Konor Koudi, Ben Čilvel, Fikajo Tomori, Tajron Mings, Luk Šo, Džon Stouns, Kajl Voker, Kiran Tripije, Ris Džejms.

Vezni red: Džordan Henderson, Džesi Lingard, Mejson Maunt, Kalvin Filips, Deklan Rajs, Fil Foden, Džek Griliš, Bukajo Saka.

Napad: Hari Kejn, Džejdon Sančo, Rahim Sterling, Oli Votkins, Tejmi Abraham.

Engleska trenutno ima 16 bodova i nalaze se na prvom mestu, prvo će 09.10. gostovati Andori, a zatim tri dana kasnije, odnosno 12. 10. dočekuju Mađarsku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter