0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal goalkeeper Predrag Rajkovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RAJKOVIĆ SPREMAN ZA NASTAVAK KVALIFIKACIJA, EVO ŠTA JE PORUČIO RIVALIMA: Neću imati mnogo posla, moji saigrači će odraditi sve!

Objavljeno: 04.10.21 u 17:44

Ne smemo da ih potcenimo.

Fudbalska reprezentacija Srbije će u okviru kvalifikacija za SP odigrati još 3 meča. Prvo slede dueli sa Luksemburgom u gostima, kao i sa Azerbejdžanom u Beogradu, a potom verovatno i odlučujući susret sa Portugalom u Lisabonu. Svoja očekivanja izneo je golman Predrag Rajković.

Igramo dobro pod novim selektorom, vidi se velika želja i borba, dobar fudbal. Nismo imali sreće u Irskoj, moglo smo više golova da postignemo, ali tako se namestilo. Imamo još tri kvalifikacione utakmice i dobre šanse imamo za Svetsko prvenstvo, počeo je Rajković i dodao:

BELGRADE, SERBIA – NOVEMBER 18: Goalkeeper Predrag Rajkovic of Serbia in action during the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Russia at Rajko Mitic Stadium on November 18, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Luksemburg je dobra reprezentacija, ima kvalitet, što je pokazao u Beogradu. Mi smo bolja ekipa i ne treba da razmišljamo samo o pobedi. Biće teže tamo, ali imamo bolje igrače i ne bi trebalo da bude problema.

Svi smo svedoci velikog iznenađenja Šerifa i slavlja protiv Reala, a upravo glavni junak Moldavaca igra za reprezentaciju LuksemburgaSebastijan Til. Rajković ipak zaključuje da znaju da ima dobar šut, ali i da on neće imati mnogo posla, jer će saigrači sve odraditi.

Video sam što je postigao gol. Znamo da ima dobar šut, gledamo svakog igrača koji može da napravi razliku i da ga onemogućimo. Nadam se da neće opet pogoditi. Neću imati mnofo posla, moji saigrači će odraditi posao i da će sprečiti svaki napad. Treba otići rasterećeno, da damo maksimum i rezutat će doći sam po sebi. Iskreno se nadam da ćemo sačuvati gol, istakao je Rajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter