1
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Marko Jagodic Kuridza (C) Greg Monroe (R) and Paul Zipser (L) Beograd, 02.01.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PRIČA JE PONOVO AKTUELNA, CENTAR NA PRAGU ZVEZDE: Bio je u NBA ligi, ali i u najjačim evropskim klubovima!

Objavljeno: 04.10.21 u 16:16

Da li će se transfer konačno obaviti?

Crvena zvezda nije uspela da kompletira tim do starta sezona, ali bi to uskoro moglo da se ostvari. Izabranici Dejana Radonjića sezonu su počeli sa Ognjenom Kuzmićem i Majkom Cirbesom na poziciji 5, ali je Nemac pre samo nekoliko dana dobio pozitivan test na COVID-19.

Tim povodom, aktuelni šampion ABA lige je uvideo da će morati što pre da dovede pojačanje, a u prvi plan, istaklo se jedno poznato ime. Naime, prema navodima Telegrafa, Crvena zvezda i Greg Monro su vrlo blizu dogovora.

BELGRADE, SERBIA – JANUARY 02: Greg Monroe of Bayern Munich in action during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 17 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena Hall on January 2, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Isti portal navodi da Dejan Radonjić lično želi da vidi Monroa u crveno-belom dresu pa bi se priče iz avgusta konačno ostvarile. Kontakt između dve strane je prema svemu sudeći tada i počeo, ali je došlo do prekida pregovora, koji su sada ponovo uspostavljeni.

Greg Monro je jedan od igrača koji su imali zapaženu ulogu u NBA ligi, ali su se ipak odlučili da jedan deo karijere provedu u Evropi. On je nosio dres Detroita, Milvokija, Finiksa, Bostona, Toronta i Filadelfije, dok je u Evroligi branio boje Bajerna i Himkija. Upravo dok je bio u Bajernu, trenirao ga je Dejan Radonjić i nema sumnje da između njih dvojice postoji dobra hemija.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter