0
Evropske lige

head coach Marko Nikolic photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OVAKAV EPILOG SE MOGAO NASLUTITI: Potpuno rasulo u Moskvi, nakon loših rezultata Srbin podneo ostavku!

Objavljeno: 04.10.21 u 12:44

Kako stoje stvari, Marko Nikolić će uskoro napustiti Lokomotivu iz Moskve.

Novinar Sport ekspresa Maks Alanazarov javlja da je zbog loših rezultata u poslednje vreme, srpski stručnjak podneo ostavku. U dogovoru sa upravom kluba, Nikolić će dobiti odštetu ‘tešku’ tri miliona dolara.

Bivši trener Partizana sastao se čelnicima ruskog velikana, i nakon kraćeg razgovora doneo je odluku da napusti klupu Lokomotive. Papiri za raskid saradnje trebalo bi da budu gotovi ovih dana. Proteklih meseci atmosfera u ekipi nije bila baš najbolja, Lokomotiva je angažovala meksičkog lekara, igrači su trenirali u dve grupe a Nikolić nije znao ko je spreman a ko nije, što je dovelo do potpune konfuzije.

Isti izvor piše da srpski stručnjak nije odlučivao oko pojačanja, a za neka je čak saznao iz medija. Iako je par puta negodovao, time nije uspeo ništa da dobije.

Sa ‘lokosima’ je osvojio Kup Rusije, a otišao je u trenutku kada je Lokomotiva bila u užasnoj seriji – pet mečeva bez trijumfa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter