0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Ovog ponedeljka vrlo zanimljiva ponuda, evo šta se nalazi na našem ‘repertoaru’!

Objavljeno: 04.10.21 u 11:58

Novi nedelju treba početi jednim tiketom, bar jednim! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

16.00 Cobresal – A. Italiano

Ne samo što je Kobresal domaćin nego i deluje da će pre oni u Kopa Sudamerikanu nego što će gosti da se dokopaju kvalifikacija za Kopa Libertadores. Drugim rečima, Italijanu ne gori pod nogama Kopa Sudamerikanu imaju sigurno, a niko ne ne očekuje od njih nešto više.

Predlog: 1 (1,80)

21.00 Girona – Almeria

Teško je pronaći dva suprotnija tima po svemu u drugoj ligi Španije. Domaći propadaju i samo su na bod od opasne zone dok se gosti bore za direktan plasman u La Ligu i duboko su u plej-of mestima. Almerija je apsolutni favorit po svemu ali gol-gol je tip koji jurimo danas.

Predlog: GG (1,89)

23.00 Defensa y Justicia – Talleres Cordoba

Ako pratite Argentinsku ligu sigurno ste pročitavši ovaj par pomislili da ćemo tipovati dvojku?! Ipak ne, tipujemo gol-gol jer su ovo koje svakom mogu dati i od svakog primiti gol. Domaći imaju prosek gotovo tačno da primaju i daju jedan po utakmici što je dovoljno da ovaj tip prođe.

Predlog: GG (1,98)

23.30 Melipilla – S. Wanderers

Dve poslednjeplasirane ekipe u Čileanskoj ligi ali u izuzetno zanimljivoj situaciji. Vonderersi koji su ubedljivo poslednjih su pobedili četiri utakmic u nizu, a domaćini koji su na samo dva poena od sigurne zone nije pobedio sedam utakmica. Osam od poslednjih 10 domaćin ulazi u gol-gol, a gosti pet od šest.

Predlog: GG (1,67)

UKUPNA KVOTA 11,25 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 0078424

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter