3
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/Screenshot

‘NEMOJ DA ME PREKIDAŠ’: Đorđević i Batak se ‘sporečkali’ na konferenciji, trener Voše je zbog ovoga ‘poludeo’! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.21 u 11:45

U okviru 12. kola Superlige Srbije, fudbaleri Vojvodine na svom stadionu remizirali su sa Radničkim iz Niša – 1:1.

Trener Novosađana Slavoljub Đorđević veruje da je ishod mogao da bude drugačiji. Ističe da su njegovi igrači loše otvorili meč, što nije prvi put.

Na konferenciji za medije nakon meča viđena je pomalo nesvakidašnja situacija. Slavoljub je uputio niz kritika na račun protivničkih igrača.

Ušla je velika nervoza u igrače, već posle 45 minuta pojavile su se neke nefudbalske stvari, protivnički igrači su se valjali po terenu, zadržavali vreme. Fudbalerima Radničkog čestitam na osvojenom bodu, mi idemo dalje – rekao je Đorđević.

Radoslav Batak je istog momenta odgovorio Đorđeviću:

– Naš igrač leži a vi dajete gol, reci mi ko se valjao? – upitao je trener Radničkog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Đorđević je potom objasnio zbog čega je napravio samo jednu promenu, pošto je Kabić zamenio Bastajića, a plan je bio i da Zukić zaigra u finišu meča.

– Imali smo igrača više, a u napadu smo mogli da ubacimo Mrkaića ili Kabića. S ozbirom na to da su se oni spustili u niski blok i očekivali igru na centaršuteve i da njihovi visoki štoperi poskidaju sve lopte, mi smo želeli da sa Kabom pokušamo da igramo na zemlji i da tako probijemo i napadnemo prvu stativu. Čović i Simić su uvek opasni igrači, samo je pitanje trenutka kada će dati gol. Čović je naš najbolji skakač, imao je dve lopte na glavi – naglasio je Đorđević.

On je za kraj prokomentarisao zbog čega je odustao od uvođenja Dejana Zukića, a osvrnuo se i na njegov status u ekipi.

Problem svih naših reprezentativaca, naročito onih koji nastupaju za mladu reprezentaciju, jeste što oni tamo ne igraju dovoljno i potpuno ispadnu iz ritma. Samo je Bjeković igrao 45 minuta, Zukić je prošli put otišao i bolestan na okupljanje i kada treba najviše da rade, oni „odmaraju“ u reprezentaciji i ne mogu da uhvate ritam. Kada igramo sreda-subota, onda nema mnogo prostora, samo se postavlja ekipa i sprema za sledeću utakmicu. Danas sam razmišljao da uvedem Zukića umesto Bjekovića, da probamo sa njegovim prodorima i centaršutevima, ali je na drugoj strani ušao Duronjić i nismo želeli da primimo gol iz neke kontre, pa je ekipa ostala ista do kraja – zaključio je Slavoljub Đorđević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter