0
Domaći fudbal

Fudbal, Super liga, season 2008/09.Jagodina Vs. Crvena Zvezda.Branimir Subasic.Jagodina, 06.12.2008..foto: Srdjan Stevanovic ©

NEKADAŠNJI FUDBALER ZVEZDE POGODIO SA POLA TERENA: Njegov tim je primio gol, a on je uzvratio u velikom stilu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.21 u 16:55

Jedan od najlepših pogodaka na svetu.

Od njegovog nastupa u Zvezdi prošlo je više od 10 godina, ali je pokazao da i dalje ima kvalitet. Branimir Subašić, koji je za crveno-bele nastupao u periodu od 2008. do 2010. godine, postigao je čudesan gol u Međuopštinskoj ligi, što je 6. rang takmičenja.

U pitanju je utakmica između OFK Crvenka i KFK Ravna Gora, a malo je reći da su svi akteri ostali u čudu. Naime, prvo je Subašićev tim primio pogodak nakon sjajnog dribilniga i odličnog šuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FTBL SERBIA 2 (@ftbl.serbia.2)

Potom je iskusni fudbaler sačekao prvi zvižduk sudije na centru, odlučio je da odmah šutira i bio je precizan. Golman je samo ulepšao ovaj momenat pokušavši da loptu izbaci preko prečke, ali nije uspeo da je dohvati.

Pored Crvene zvezde, Subašić je nastupao i u Nefčiju, Karabagu, imao je epizode i u Turskoj, a profesionalnu karijeru završio je u OFK Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter