0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NASTAVIO VLADAVINU: Đoković započeo 341. nedelju na tronu, rivali sve bliži – stigle mu i veoma loše vesti!

Objavljeno: 04.10.21 u 08:54

Srpski teniser nastavio je dominaciju…

Novak Đoković je nastavio da podebljava rekord po broju sedmica na čelu ATP liste i sada je na cifri od 341. Srpski etniser ima 1.058 bodova više od prvog pratioca Danila Medvedeva, što je manje u odnosu na prošlu nedelju. Među prvih deset, nije bilo promena, a posle Rusa slede: Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov, Rafael Nadal, Mateo Beretini, Dominik Tim, Rodžer Federer i Kasper Rud.

Među sto najboljih, Srbija ima još četiri predstavnika, Filipa Krajinovića (34), Dušana Lajovića (35), Lasla Đerea (47) i Miomira Kecmanovića (62).

Za tenisere ove sedmice počinje masters u Indijan Velsu, na kom Novak neće igrati. Međutim, moglo bi da se desi da ne učestvuje ni na Australijan openu, za koji će igračima biti neophodna vakcina. Poslednje informacije govore da će vlasti u Australiji vrlo verovatno ostati pri stavu da je imunizacija za sve koji dolaze, obavezna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter