0
Evropske lige

FOTO: Youtube screenshot

JOŠ JEDAN SKANDAL TRESE OSTRVO: Senku na sjajan meč bacio navijač koji je pljunuo Gvardiolu, trofejni stručnjak pobesneo – Liverpul je odmah reagovao!

Objavljeno: 04.10.21 u 11:22

Ovakve stvari se ne viđaju često.

Sinoć je na ‘Enfildu’ viđena prava fudbalska predstava. U derbiju kola Premijer lige, Liverpul i Mančester siti su podelili bodove – 2:2.

Ljubitelji fudbala uživali su u prelepim potezima, Mohamed Salah je blistao na jednoj, a Kevin de Brujne na drugoj strani. Ipak, senku na ovu utakmicu bacio je jedan navijačim užasnim postupkom. Naime, nakon završetka meča, jedan navijač domaćeg tima je pljunuo stručni štab gostiju, što je razbesnelo Pepa Gvardiolu.

– Siguran sam da će Liverpul pronaći pravo rešenje. Ovaj klub je veći od jedne osobe. Zahvaljujući Liverpulu je istorija ovog sporta lepša. Uvek imate nekoga ko ne može da kontroliše emocije i onda se dogodi ovako nešto. To se, nažalost, dešava – poručio je legendarni trener.

Liverpul je odmah nakon toga reagovao saopštenjem.

– Liverpul će odmah pokrenuti istragu zbog ovog incidenta. Izvinjavamo se svima zbog toga što se dogodilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter