1
AdmiralBet ABA Liga

ABA liga, Crvena Zvezda - Cibona 16.3.2021. Mart 16. 2021. foto: Djordje Kostic/ STARSPORT

GUSTO U ZAGREBU: Pobednik odlučen posle produžetka, Simanić najbolji u Megi!

Objavljeno: 04.10.21 u 22:04

Cibona „na mišiće“ došla do druge pobede. 

U drugom kolu ABA lige, Cibona je u Zagrebu dočekala Mega Vizuru. „Vukovi“ su posle produžetaka(78:78) uspeli da savladaju ekipu iz Beograda rezultatom 89:84.

Gosti su dobro ušli u meč, imali su prednost na kraju prve, a kasnije i na kraju druge četvrtine, te se tako otišlo na pauzu rezultatom 33:47. Identični rezultati bili su i u nastavku igre, ali ovoga puta u korist domaćina. Međutim, pobednik je morao da bude odlučen nakon produžetaka, koji su pripali Ciboni.

Najefikansiji igrač na utakmici bio je Nejtan Rever iz Cibone sa dabl-dabl učinkom od 24 poena i 13 skokova, njega je pratio saigrač Vildoza sa 23 ubačena poena. Naefikasniji u ekipi Mege bio je nekadašnji igrač Crvene zvezde Boriša Simanić koji je upisao 21 poen i falio mu je jedan skok za dabl-dabl učinak.

Narednu utakmicu Cibona će igrati u Zadru protiv istoimene ekipe, dok će Mega Vizura dočekati Krku koja takođe ima polovičan učinak na početku takmičenja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter