1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI ZVEZDIN IGRAČ OPLEO PO ALEKSANDRU STANOJEVIĆU: Nadam se da je Terzić otišao da ga traži!

Objavljeno: 04.10.21 u 17:59

Prokomentarisao je duel Napretka i Partizana.

Bivši igrač Crvene zvezde Nikola Petković, oglasio se nakon Partizanove pobede nad Napretkom i penala koji je pobovljen. Podsećamo, Rikardo je iz drugog pokušaja zatresao mrežu domaćih i tako doneo 31. bod crno-belima.

Zvezda se vratila gde joj je mesto, srpski fudbal napreduje, napravila je Zvezda jako lepu stvar, već petu godinu zaredom u Evropi. I Partizan se izdigao i igra odličan fudbal zahvaljujući treneru Stanojeviću koji je promenio ceo sistem, u Evropi su jako dobri, ali dešavanje u Kruševcu je malo bacilo senku na taj uspeh, počeo je Petković.

head coach Aleksandar Stanojevic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Spartak
Beograd, 26.09.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Potom je oštro prokomentarisao izjavu Partizanovog trenera Aleksandra Stanojevića, istakavši da takve reči mogu samo da pogoršaju stanje u srpskom fudbalu.

Imamo izjavu trenera Stanojevića koji kaže da će ići pred Skupštinu ako Zvezda bude nešto “radila” i ako mora da bude prvak. Zvezda nije na silu pet godina u Evropi, kao ni Partizan sad. I kako bi sad Zvezda trebalo da reaguje, posle takve izjave i događanja u Kruševcu? Nadam se da je Zvezdan Terzić otišao da traži Stanojevića ispred Skupštine posle svih dešavanja u Kruševcu…Takve izjave moraju izaći iz našeg fudbala jer samo pogoršavaju stanje u njemu i odnos dva najveća kluba, zaključio je Petković.

0
0

1 Komentara

  1. Demagogija i spinovamje su stvari koje crvene zvezdice koriste uvek kad im neko kaze istinu u lice.Tako ce i ove godine biti kad smeste par utakmica Partizanu i uzmu titulu. Ne na silu, lagano na kvarnjaka po starom receptu. Kad prestanu da gledaju na kretnju golmana to je znak da kampamja pocinje.E onda ce opet biti sve regularno i zvezda sampion sa igracima ko panjevi i trenerom koji je tu samo da ulepsa sliku {iako je ugly]. Partizan ove godine im treba jer se nadaju ulasku u LS direktno ibez kvalifikacija. Onaj ko misli da ce Partizan uzeti titulu ove godine je lud.Pa zar Terzic nije javno izjavio sta ocekuju svake godine od LS. Eee Vucko , Vucko nadam se da ces na kraju platiti za sve ono sto si uradio Partizanu sve ove godine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter