1
Domaći fudbal

FOTO: Stratsport

„ZVEZDA JE KLUB NARODA“: Sever prazan! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 21:24

Scena kojoj se niko nije nadao.

Predsednik Crvene zvezde jasno stavlja do znanja da su crveno beli tim naroda i da su spremi sa saslušaju svaki predlog Delija kako bi rešili sve nesuglasice.

„Crvena zvezda je klub naroda koji funkcioniše na demokratski i transparentan način uvažavajući različita mišljenja svih relevatntnih struktura koje su povezane sa klubom. Prihvatamo svaku kritiku i smatramo da je ona uvek dobrodošla u cilju još bolje i uspešnije Crvene zvezde. Tako ćemo saslušati, razmotriti i uvažiti i ovaj stav naše navijačke grupe sa željom da Crvena zvezda bude ujedinjena na putu novih velikih uspeha koji su pred nama“.-rekao je Svetozar Mijajlović.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Izjava predsednika izgleda da je došla kasno jer je severna tribina staviona „Rajko Mitić“ bila prazna na početku utakmice kako što se može videti sa snimku ispod.

Delije su stavile jasno do znanja čelnicima kluba da žele promene, sada sve preostaje na galvnim i odgovornim licima kluba i navijača da se dogovore oko nesuglasica.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter