0
Domaći fudbal

Aleksandar Scekic Marko Lazetic Diony Lois Pablo Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VEČITI U AKCIJI: Nenormalne kvote na poraze Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 03.10.21 u 10:40

Večiti su na iskušenju!

Beogradski ‘crno-beli’ imaju pakleno teško gostovanje u Kruševcu, gde će ih dočekati domaći Napredak, trenutno 5. tim Superlige Srbije. Tim iz Kruševca u ovaj meč ulazi sa lošom uvertirom, jer su u prethodnom kolu poraženi od Proletera u Novom Sadu.. Sa druge strane tu je Partizan, koji je u dosadašnjem toku prvenstva upisao sve pobede, osim jednom remija i to u ‘večitom’ derbiju.

Aleksandar Stanojević trebao bi da ima čist zdravstveni bilten uoči ove utakmice.

KVOTE:

Pobeda Napretka – 9.05
Nerešen ishod – 5.15
Pobeda Partizana – 1.24

Kada govorimo o Crvenoj zvezdi, ona na svom terenu dočekuje ekipu Metalca.. Tim predvođen trenerom Lazetićem trenutno je 12. na tabeli SuperligaSrbije, dok Crvena zvezda zauzima drugu poziciju. Stanković će imati određenih kadrovskih problema za pozitivnih na COVID-19, pa ćemo videti u kakvom sastavu će Zvezda nastupiti.

Poslednji duel ova dva tima odigran je u maju ove godine, a Zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ slavila sa 5:1.

KVOTE:

Pobeda Zvezde – 1.07
Nerešen ishod – 8.25
Pobeda Metalca – 18.0

Za oba duela kvote je obezbedio naš beting partner – Oktagonbet!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter