0
Domaći fudbal

Slavoljub Srnic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SRNIĆ MEĐU PRIVILEGOVANIMA: Uvek se vraćao voljenoj Zvezdi!(FOTO)

Objavljeno: 03.10.21 u 23:41

Krilu Crvene zvezde uručen dres sa brojem 150. 

Slavoljubu Srniću je na današnjoj utakmici sa Metalcem, u okviru 12.kola Superlige Srbije, uručen dres sa brojem 150 koji simboliše broj odigranih utakmica za Crvenu zvezdu, a poklon mu je uručio nekadašnji napadač crveno-belih Zoran Filipović.
FOTO: FK Crvena zvezda
Brzonogi napadač je rođen u Šapcu, ali je ponikao u Omladinskoj školi Crvene zvezde, a prvi nastupi za seniorski tim zabeležio je  6.novembra 2010.godine na utakmici protiv OFK Beograda. U sezoni 2012/13 bio je pozajmljen Čukaričkom, a kasnije je i prodat u beogradski klub. Posle tri sezone vraćen je u Crvenu zvezdu na inicijativu Vladana Milojevića. 
Posebno se pamte njegovi pogoci protiv Krasnodara u Rusiji koji je bio presudan za plasman crveno-belih u Ligu Evrope, a potom je postigao odlučujući pogodak protiv Kelna(1:0), čime su crveno-beli izborili evropsko proleće nakon 25 godina.
Imao je epizodu od dve godine u inostranstvu kada je igrao za Las Palmas, ali se ponovo vratio u Zvezdu.
Srnić je 150.utakmicu za Crvenu zvezdu odigrao u 6.kolu ovogodišnjeg prvenstva protiv TSC-a, ali mu je iz opravdanih razloga poklon uručen danas.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter