0
Evropske lige

FOTO: Instagram/iamzlatanibrahimovic/screenshot

SPECIJALNO IZNENAĐENJE ZA ZLATANA: Milan ‘šokirao’ svoju zvezdu, Ibrahimović se ovom poklonu nije nadao – evo koji Srbin mu je čestitao rođendan! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 12:37

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Zlatan Ibrahimović danas slavi 40. rođendan.

Ako je neko ispisao istoriju fudbala, onda je to on. Napadač Milana i legenda švedske reprezentacije, i dalje pokazuje ‘magiju’ na San Siru, iako ima 40 godina.

O njegovoj karijeri ne treba mnogo trošiti reči, svi se sećaju čuvene ‘lepotice’ protiv Ređine kada je branio boje Intera, a zatim i antologijksi gol protiv Engleza u dresu reprezentacije, o kojem se i dan danas priča.

Veliki broj fudbalskih asova je čestitalo Zlatanu rođendan, a jedan od njih je i bivši reprezentativac Srbije, Nemanja Matić. Iskusni vezista je na svom Instagram profilu objavio sliku sa Šveđaninom i napisao – ‘Srećan rođendan’.

FOTO: nemanjamatic/Instagram

U Milanu su dali sve od sebe da iznenade njihovu zvezdu. Pored torte na kojoj je ucrtan njegov lik, Zlatan je dobio i vino staro četiri decenije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

Podsetimo, Ibrahimović je trenutno van terena zbog povrede Ahilove tetive, a njegov povratak očekuje se u narednih desetak dana. U karijeri je odigrao 954 utakmica, a postigao čak 565 golova. S obzirom da još uvek ne razmišlja o penziji, očekuje se da će broj utakmica biti veći od 1000.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter