0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Luka Jovic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

REAL SE PONOVO OBRUKAO, PRVI PORAZ U LA LIGI: Jovićeva asistencija samo ublažila poraz, nešto mora da se menja! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 18:23

Još jedan kiks Reala.

Fudbaleri Espanjola su u 8. kolu španske lige savladali Real iz Madrida rezultatom 2:1. Kraljevski klub je slobodno možemo reći, ušao u rezultatsku krizu, jer je ovo treći meč u nizu u kome ne znaju za pobedu. Prvo su remizirali sa Viljarealom, potom je usledio šokantan poraz od Šerifa, a sada i još jedno razočaranje za njihove navijače.

Raul de Tomas je doneo vođstvo Espanjolu u 17. minutu, dok je pogodak za 2:0 postigao Vidal. Jedini gol na meču za Madriđane, delo je Karima Benzeme u 71. minutu nakon asistencije Luke Jovića.

Real je 17. oktobra trebao da igra i derbi sa Atletikom, ali je on otkazan, pa će prvi naredni susret nakon reprezentativne pauze Madriđani odigrati dva dana kasnije. U pitanju je utakmica trećeg kola Lige šampiona protiv Šahtjora.

SVI REZULTATI:

Elče – Selta 1:0
Espanjol – Real Madrid 2:1
18.30 Hetafe – Real Sosijedad
18.30 Viljareal – Real Betis
21.00 Granada – Sevilja

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter