0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Širom Evrope ‘vijamo’ zaradu!

Objavljeno: 03.10.21 u 10:59

Nedelja je fenomenalna ove nedelje! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

15.00 Verona – Spezia

Tudorov dolazak u Veronu ih je spasio jer su tri utakmice bez poraza i van opasne zone. Domaći su favoriti i mi verujemo u njih. Gosti su hrabri i tesno su izgubili od Juventusa i Milana ali kada nižete neuspehe nesigurnost se nagomilava.

Predlog: 1 (1,71)

15.00 West Ham – Brentford

U malom derbiju Londona jasno je ko je kvalitetniji i iskusniji rival. Mojesov Vest Hem pravi najjači niski blok u ligi i odatle kreću ubitačne kontre i polukontre. Osnovu svega čini Deklan Rajs najbolji igrač ovog tima.

Predlog: 1 (1,92)

15.00 Tottenham – Aston Villa

Ne vidimo kako ovaj meč može da bude bez golova. Sa jedne strane imamo Harija Kejna i Sona, a sa druge Denija Ingsa i Oli Votkinsa. Domaćima je i odbrana izuzetno slaba i na poslednje tri utakmice primili su devet golova.

Predlog: GG (1,83)

15.00 Crystal Palace – Leicester

Kristal Palas pod Vijerom igra fudbal na posed lopte i kontrolisanje utakmice što će dati dovoljno prostora Lesteru da ih napadne iz kontranapada. Bukvalno će ih Lester ubiti njihovim starim oružjem, onim koje su koristili pod Hodžsonom.

Predlog: 2 (1,77)

KUPNA KVOTA 11,24 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 4387406

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter