0
Evrokupovi

Markkus Seppik Partizan - Flora 30.9.2021. Liga Konferencija foto: Marko Djokovic/STARSPORT

OGLASIO SE FUDBALER FLORE KOJI SE SRUŠIO U HUMSKOJ: Uzrok je i dalje velika misterija, presekao ga je oštar bol!

Objavljeno: 03.10.21 u 16:15

Svi su se setili slučaja Eriksen.

Fudbaleri Partizana su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija lako savladali estonsku Floru sa 2:0. Ipak, ovaj meč, gosti će pamtiti i po iznenadnom padu Markusa Sepika, koji je sa stadiona morao da bude prebačen u bolnicu.

Markkus Seppik Partizan – Flora 30.9.2021. Liga Konferencija foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Dodatni pregledi pokazali su da nije bilo infarkta, ali nisu dali detaljan odgovor o tome šta mu se desilo. Sam fudbaler navodi da to verovatno nikada neće ni saznati, uz zaključak da se u bolnici osećao najnormalnije.

Tokom utakmice nisam osećao ništa loše. Sve je bilo jako dobro, a onda me je najednom presekao oštar, jak bol u grudima. Nije mi bilo jasno šta se dešava. Onda, dok sam ležao, postalo mi je muka. Ne znam zašto mi se to desilo, verovatno neću ni saznati. Već uveče mi je bilo veoma dobro u bolnici, nisam osećao ništa, kao da je sve najnormalnije, istakao je Sepik po povratku u Estoniju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter