0
Domaći fudbal

Srdjan Babic i Dejan Vidic Crvena Zvezda - Zemun, Superliga Srbije, Super liga Beograd, Srbija, Mart 9. 2019. 9.3.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NA NJEGA SU MNOGI ZABORAVILI: Stigao je u Zvezdu kao veliko pojačanje, nije odigrao ni minut za crveno-bele a sada opet rešeta u dresu Grafičara! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 11:57

Pred sam kraj 2018. godine, na Marakanu je stigao Dejan Vidić, napadač od koga se mnogo očekivalo.

Međutim, od tada do dana današnjeg, Vidić nije odigrao nijedan zvaničan meč u crveno-belom dresu, a sa srpskim šampionom ima ugovor do 2022. godine.

Za ove tri godine, Dejan se seli po pozajmicama, branio je boje Zemuna, Grafičara, Napretka a sada se ponovo vratio u filijalu Crvene zvezde. Ove sezone, na osam utakmica tri puta je zatresao protivničku mrežu. Njegov tim je juče izgubio od Mačve rezultatom 2:1, a upravo je on bio jedini strelac za Grafičar.

Zbog povrede, Vidić je dugo bio van terena, tako da je ponovo počeo da igra u prolećnom delu šampionata. Retko se nalazio u startnoj postavi, šansu je uglavnom dobijao sa klupe, sve dok nije dao dva gola Trajalu. Nakon toga, odigrao je dve cele utakmice, i po jednom zatresao mrežu Dobanovca i Jagodine.

Podsetimo, njegu sledećeg leta ističe ugovor sa timom iz Ljutice Bogdana, i po svemu sudeći, teško će uprava crveno-belih odlučiti da sa njim produži saradnju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter