0
Evrokupovi

2018 FIFA World Cup Qualifier, Aviva Stadium, Dublin 5/9/2017 Republic of Ireland vs Serbia Nikola Maksimovic of Serbia receives a red card from referee Cuneyt Cakir Mandatory Credit ©INPHO/Starsportphoto/Ryan Byrne

NEMILOSRDNA UEFA: Sudija odmah suspendovan nakon velike greške!

Objavljeno: 03.10.21 u 08:50

Velika greška iskusnog sudije!

Duel Milana i Atletiko Madrida u okviru Lige šampiona obeležio je dobar fudbal, veliki preokret, ali i sudija Džunejt Čakir. Naime, turski arbitar je u 97. minutu utakmice dosudio kazneni udarac u korist gostiju iz Madirda, pri rezultatu 1:1. Loptu je uzeo Luis Suarez i hladnokrvno realizovao najstrožu kaznu.

Ipak, UEFA je odlučila da kazni Čakira.. Razlog? On je dosudio kazneni udarac nakon što je Kalulu igrao rukom, međutim ni na asistenciju VAR-a nije otišao da proveri tu situaciju, a ispotavilo se da je trebao.

Prvo je igrač gostiju, francuski reprezentativac Lemar igrao rukom, a potom Kalulu, pa je Čakir morao da svira ruku, ali u ‘kontra smeru’. Dužina suspenziju još uvek nije poznata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter