0
Evropske lige

Ludogotec - Crvena Zvezda UEFA Europa League 30.9.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

IMA JOŠ DOSTA DO TREĆEG KOLA LIGE EVROPE, ALI DANCI SU SPREMNI: Midtjiland ubedljiv, sigurno će želeti pobedu protiv Zvezde!

Objavljeno: 03.10.21 u 19:08

Prvi su na tabeli.

Fudbaleri Midtjilanda lako su se oporavili od poraza u drugom kolu Lige Evrope od Brage, pošto su u domaćem prvenstvu slavili protiv Arhusa rezultatom 4:0. Zanimljivo je to da su domaći sva 4 pogotka postigli u prvih pola sata igre. U strelce su se upisali Brumado u 4, 19. i 31. minutu, dok je Paulinjo zatresao mrežu gostiju u 27. minutu.

Iako do susreta sa Crvenom zvezdom ima još 18 dana, treba dobro analizirati protivnika, koji će nakon lošijeg starta u Evropi sigurno tražiti povoljan rezultat. Sada sledi reprezentativna pauza, a pre susreta sa crveno-belima, Midtjiland će igrati još jedan duel u domaćem prvenstvu.

Midtjiland je u prvom kolu remizirao sa Ludogorecom (1:1), da bi potom usledio gore pomenuti susret sa Bragom. Sa druge strane, srpski šampion je savladao i Bragu i Ludogorec i trenutno je lider grupe F.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter