0
Evropske lige

(191120) -- BRUSSELS, Nov. 20, 2019 (Xinhua) -- Kevin De Bruyne of Belgium competes during a UEFA Euro 2020 group I qualifying match between Belgium and Cyprus in Brussels, Belgium, Nov. 19, 2019. (Xinhua/Zhang Cheng)

DERBI OPRAVDAO ČEKIVANJA: Na kraju bez pobednika! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.21 u 22:33

Siti jedva do remija. 

Sedmo kolo Premijer lige priredilo nam je dva duela timova iz Liverpula i Mančestera koji nam nisu donele pobednika.

Prvo su Junajted i Everton podelili bodove na „Old Trafordu“, a onaj zanimljiviji duel Liverpula i Sitija takođe se završio bez pobednika, te su tako oba tima propustila priliku da izbiju na čelo tabele.

Mane je doveo Liverpul u vođstvo u 59. minutu, a 10 minuta kasnije talenat Sitija poravnao rezultat. Domaćini su ponovo došli u vođstvo preko Salaha, mislilo se da će se utakmica završiti pobedom „Redsa„, ali je najbolji igrač Sitija u poslednjih par godina – de Brujne u 81. minuti postavio konačan rezultat, koji je delovao kao najrealniji.

Oba tima su izbegla poraz pred reprezentativnu pauzu. Liverpul očekuju četiri uzastopna gostovanja u PL, i Kupu. „Građani“ prvo dočekuju Barnli u Premijer ligi a zatim putuju u Belgiju u okviru trećeg kola Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter