0
AdmiralBet ABA Liga

Marko Jagodic Kuridza (L) Roko Prkacin i Aleksa Radanov (D) ABA liga, Crvena Zvezda - Cibona 16.3.2021. Mart 16. 2021. foto: Djordje Kostic/ STARSPORT

‘DA DAMO SVE OD SEBE, ALI TO NE GARANTUJE POBEDU’: Pre nekoliko meseci nastupao za Zvezdu, a sada ide na crveno-bele u derbiju!

Objavljeno: 03.10.21 u 14:16

U ponedeljak će biti odigran prvi veliki derbi nove sezone ABA lige.

Sastaju se od 21 sat u hali ‘Aleksandar Nikolić’ Crvena zvezda i Budućnost timovi koji su igrali prošlosezonsko finale. Pre samo nekolikom meseci, u crveno-belom dresu, Marko Jagodić-Kurdiža je igrao protiv ‘plavih’, sada, potpuno drugačija uloga.

– Igramo utakmicu koja je jedna od težih u sezoni. Znamo svi šta nas očekuje, znamo kakva je ekipa i sigurno da želimo da damo svoj maksimum, da probamo da izvučemo što bolji rezultat. Da vidimo gde smo u odnosu na njih, jer oni su jedna evroligaška ekipa koja je ove godine mnogo uložila, imaju dosta dobrih pojedinaca, biće dobro da se izmerimo sa njima, smatra Jagodić-Kuridža.

Iskusni krilni centar je istakao da ekipa ima jasan plan kako da odigra meč u Beogradu, ali da će se i Crvena zvezda pitati.

– Imamo naše zamisli kako da igramo utakmicu. Probaćemo naravno da sve to da sprovedemo u delo. Sigurno da na kraju neki trud odbrana i koncentracija moraju da dođu do izražaja. I sve to ne mora da znači da ćemo da pobedimo. Moramo da damo sve od sebe, zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter