0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

BLEDO IZDANJE NOVOSAĐANA: Zvezda drži korak za Partizanom!

Objavljeno: 03.10.21 u 22:19

Podela bodova na „Karađorđu“, Zvezda nastavlja seriju pobeda. 

Vojvodina je dočekala Radnički u nadi da će „oprati“ bruku iz Bačke Topole kada su izgubili od TSC-a (1:0). Međutim, nije prošlo kako su domaćini očekivali.

Veteran Radničkog, Arsić, doneo je gostima prednost u 34. minutu i totalno su nadigrali domaćina u prvom poluvremenu. Slavoljub Đorđević je na poluvremenu održao lekciju svojim igračima koji u drugom poluvremenu nisu dozvolili protivnicima nijedan šut prema golu Simića. Prednost gostiju trajala je do 70. minuta kada je Topić svojim golom izjednačio i postavio konačan rezultat 1:1.

U drugoj utakmici koja se igrala u istom terminu Crvena zvezda dočekala je Metalac. Gosti su prema najavljenoj priči trenera Lazetića krenuli ofanzivno od samog starta utakmice. Ipak, domaćini su preko Falka u 10. minutu došli do prednosti, ali je Stuparević pred kraj poluvremena pokvario planove Stankovića. Ivanić je u drugom poluvremenu vratio prednost domaćinima, a posao im je olakšao Vasiljević koji je zaradio drugi žuti karton. Sa bele tačke pred sam kraj utakmice Kanga je bio precizan i postavio konačan rezultat 3:1.

Igrači Crvene zvezde imaće dve nedelje da se odmore za narednu utakmicu protiv Kolubare, a ubrzo i protiv Midtjilenda pošto ni jedan igrač nije pozvan za reprezentaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter