1
AdmiralBet ABA Liga

from left Nate Walters Nikola Ivanovic Nikola Kalinic Marko Simonovic Maik Zirbes Austin Hollins Nemanja Popovic Marko Gusic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

AKO NEMATE PCR TEST ILI KOVID PASOŠ, NE MOŽETE NA ZVEZDU: Klub izdao saopštenje koje je razočaralo navijače!

Objavljeno: 03.10.21 u 19:27

Da li će ovo smanjiti broj navijača?

Košarkaši Crvene zvezde će se u ponedeljak sastati sa ekipom Budućnosti u derbiju 2. kola ABA lige. Povodom ovog susreta, klub je pozvao navijače da u što većem broju podrže crveno-bele, ali uz naglasak da će na utakmicu moći da uđu samo oni koji imaju potvrdu o vakcinaciji, odnosno potvrdu o preležanom virusu COVID-19 ili negativan rezultat brzog PCR testa.

„Ulazak na utakmicu u ponedeljak biće omogućen svim vlasnicima sezonskih karata, svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.“

Meč je na programu od 21 čas, a ako ne idete na utakmicu, prenos uživo ćete moći da gledate na TV Arena Sport.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter