0
AdmiralBet ABA Liga

Marko Marinovic ABA Liga Crvena Zvezda - Borac Cacak 17.2.2021. (credit image & photo: Djordje Kostic / STARSPORT)

‘UZ PODRŠKU SA TRIBINA DO DOBRE IGRE!’: Marinović se nada iznenađenju protiv Cedevita Olimpije u dvorani kraj Morave!

Objavljeno: 02.10.21 u 16:37

U okviru drugog kola ABA lige košarkaši Borca će pred svojim navijačima imati priliku da dočekaju Cedevita Olimpiju iz Ljubljane.

Utakmica između Čačana i Slovenaca zakazana je za nedelju, sa početkom u 19 časova. Mesto igranja je svima dobro znano – dvorana kraj Morave.

Strateg tima Marko Marinović ima samo reči hvale za narednog rivala.

– U goste nam dolazi jedna od najjačih i najtalentovanijih ekipa u ligi. Nema sumnje, Cedevita Olimpija će se ove sezone boriti za sam vrh tabele u ABA ligi. Dakle, protivnik je silan, tako da nam posao neće biti ni malo jednostavan – krenuo je svoje izlaganje kormilar Čačana.

Međutim…

– Mi smo dobro trenirali protekle nedelje. Na raspolaganju smo imali sasvim dovoljno vremena da se pripremimo. Ako budemo bili pravi, nadam se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Svi u ekipi su zdravi, spremni i jedva čekamo da se predstavimo domaćoj publici – dodao je Marinović.

Naravno, prisustvo navijača u hramu košarke kraj Morave biće veliki plus za tabor Borca.

– Ukoliko budemo imali pristojnu podršku sa tribina mislim da možemo da odigramo duel na jednom zavidnom nivou. Doduše, ostaje velika žal što u narednoj utakmici, a verovatno i tokom čitave sezone hala neće moći da bude puna. Ali pošto prošle godine nije bilo navijača na utakmicama, i ograničen broj gledalaca je od velikog značaja. Posle 30 godina Čačani imaju priliku da u dvorani kraj Morave gledaju najbolje timove u regionu. Biće mnogo zanimljivo, u naš grad će doći puno dobrih igrača, tako da se nadam da će narod uživati – završio je Marko Marinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter