0
Evropske lige

Ole Gunnar Solskjaer Fudbal UEFA Europa League Group L season 2019/2020, Manchester United Press Conference 23.10.2019. Oktobar 23. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT)

SOLSKJER ŽUSTRO ODGOVORIO SAUTGEJTU: „Biće on vrhunski igrač“!

Objavljeno: 02.10.21 u 12:29

Solskjer stao u odbranu svog igrača.

Mančester junajted je jurio Džejdona Sanča više od dve godine, da bi uspeli na kraju da ga dovedu ovog leta, međutim nije počeo karijeru u Junajtedu na način koji je očekivao, ali i koji su očekivali navijači.

Ove sezone zabeležio je osam nastupa, a da pritom nije postigao gol niti podelio asistenciju, što je navelo selektora engleske reprezentacije Gereta Sautgejta da izostavi mladog napadača sa reprezentativnog spiska za oktobarski ciklus kvalifikacija za SP uz reči da „ne zaslužuje da dobije poziv za reprezentaciju“, ali on to ipak nije uradio, a kakve će te posledice ostaviti na Sanča videćemo na terenu.

Menadžer „Crvenih đavola“ nije mogao da se suzdrži te je odgovorio Sautgejtu.

„Da li je da izjava data pre srede i duela sa Viljarealom? Džejdon je bio fantastičan u tom meču“, rekao je Solskjer i dodao:“Možda još nije postigao gol, ali te večeri sam pomislio – To je Džejdon, videćemo još mnogo toga. I Garet je takođe rekao da je važno da Sančo zna da oni veruju u njega, da su uložili u njega. Biće on vrhunski igrač, pokazaće to na terenu. Ne brinem se.“

Ole Gunar Solskjeru se ozbiljno „drma“ klupa posle poraza od Aston Vile, ali je Ronaldo pobedonosnim golom protiv Viljareala uspeo makar malo da produži mandat Norvežanina. Za nešto više od sat vremena ih očekuje meč protiv Evertona i ukoliko tu ne budu ostvarili pozitivan rezultat moglo bi doći do razlaza između kluba i menadžera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter