1
Tenis

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ORGANIZATORI PRAVE PROBLEM: Đoković bez učešća na Australijan Openu!?

Objavljeno: 02.10.21 u 12:56

Znamo kakvo je Novakovo mišljenje o vakcinaciji. 

Glavna tema danas u teniskoj javnosti jeste da li će najbolji igrač sveta moći da brani trofej na AO. Preciznije, vlasti u Melburnu izdale su „naređenje“ po kom svi sportisti koji žele da se takmiče tu tom gradu će morati da se vakcinišu protiv korona virusa.

Tu nastaje „problem“, poznat je stav Đokovića o vakcinaciji i to da li će da se vakciniše ili ne, želi da ostavi za sebe. Poruka vlasti u Melburnu je jasna, ukoliko se ne bude vakcinisao neće moći da brani titulu. Cilj srpskog asa je da u Australiji pokuša da pobegne za jedan Gren Slem Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

Danijel Endrjuz, gradonačelnik Melburna, je objavio odluku da će svi zaposleni u profesionalnom sportu morati da se vakcinišu do 26. novembra. Glavno pitanje je da li isto važi za tenisere i teniserke koji će nastupiti na Australijan Openu, kao i to da li će Novak imati priliku da ponovo osvojio prvi Gren Slem u sezoni.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter