0
Fudbal

FOTO: Screenshot

MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR: Andreas Inijesta postigao fenomenalan pogodak o kom bruji svet! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.21 u 11:49

Iskusni vezni fudbaler i u 37. godini pokazuje da je klasa večna…

Andreas Inijesta važi za najbolje igrače svih vremena kada su u pitanju oni, koji igraju u veznom redu, a iako više nije na najjačoj sceni, to mu ne smeta da sjajnim potezima oduševljava svet. Poslednji put to se dogodilo u derbiju 31. kola japanskog prvenstva u sklopu kog je njegov Visel Kobe pobedio Uravu sa 5:1.

Jedan od ključnih momenata režirao je upravo Inijesta. Slavni Španac je postigao dva gola i imao jednu asistenciju, ali se posebno istakao prvi pogodak. On je u 21. mionutu namestio loptu na nekih 20 metara sa leve strane, video da golman loše stoji, sačekao ga i uhvatio na ‘krivoj nozi’, te prevario.

Inijesta je pogodio i za 3:0, a zatim i fantastično asistirao za 4:1, a tačku na ovu utakmicu je stavio još jedan bivši igrač Barselone, Bojan Krkić. Inijesta, koji je i kapetan Kobea je ove sezone postigao četiri gola uz dve asistencije na 17 nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter